Book et foredrag

Du kan booke et foredrag med Louise Schelde Frederiksen på telefonnummer 2233 3739 eller mail Lsf@scheldefrederiksenconsult.dk 

Til jobcentre, anden aktører på beskæftigelsesområdet og uddannelsesinstitutioner:

"CSJ-Metoden - Din vej til succes som sagsbehandler" - I mere end 10 år kæmpede Louise Schelde Frederiksen for at knække koden til, hvordan man som sagsbehandler på beskæftigelsesområdet kan passe på sig selv, og samtidig efterleve de mange krav. Hvordan kan man etablere et positivt og tillidsfuldt forhold til de mennesker man arbejder med, så resultaterne bliver ved med at vokse? Hvordan systematiserer man sig til succes og forbliver en inspirationskilde, og hvordan sikrer man faglig stolthed igennem juridisk metode og korrekt formidling? Det kan kun lade sig gøre med de nødvendige værktøjer. De mest effektive værktøjer fra coaching, socialrådgivning og jura har Louise samlet i en praksisnær metode - "CSJ-Metoden".  Book et foredrag og hør, hvorfor lige præcis denne metode hjælper dig i dit arbejde, de mennesker du arbejder med og ikke mindst de virksomheder du samarbejder med.

Pris: 6.000 kr. + moms ex transport.   

PS: Bogen "CSJ-Metoden - Din vej til succes som sagsbehandler" kan købes her på siden.

 

Til foreninger, virksomheder og privatpersoner:

"Genvind kontrollen under ledighed eller sygdom" - Mange føler et stort identitetstab i forbindelse med ledighed eller sygdom. Mange mister endvidere grebet om egen livssituation, og har svært ved, at finde tilbage på sporet. Hvilke muligheder er der i forbindelse med ledighed eller sygdom? Hvordan kan du genvinde kontrollen i dit eget liv og navigere dig ud på den anden side? Og hvordan får du dine egne ønsker og behov til at hænge sammen med lovgivningens rammer indtil du igen er selvkørende - eller fx. har fået afklaret din arbejdsevne? Book et foredrag og hør, hvordan du konkret kan hjælpe dig selv styrket videre. 

Pris: 6.000 kr. + moms ex transport