Handelsbetingelser

Handels- og leveringsbetingelser for: 

Schelde Frederiksen Consult

Skaffervej 7. 3. tv.
2400 København NV

CVR-nr. 30146581
t: +45 2233 3739
Email: lsf@scheldefrederiksenconsult.dk
 

Priser

Alle priser er i danske kroner og inklusiv 25 % moms. Prisen på bøger er endvidere inklusiv fragt.

Betaling

Der kan betales med Dankort, VisaDankort, VISA-kort og Mastercard. Ved bestilling skal du indtaste dit kortnummer, kortets udløbsdato og kortets kontrolcifre.

Systemet sender dig straks en ordrebekræftelse på den e-mail du har opgivet under kundeoplysninger. Vi trækker først pengene, når vi sender dine produkter.

Fakturakunde
Virksomheder og institutioner kan ansøge om at handle som fakturakunde eller med EAN- fakturering. Der kan kun handles som fakturakunde, hvis du er en privat virksomhed eller offentlig institution.

Fortrolige oplysninger

Dine oplysninger – navn, adresse, telefonnummer og e-mail – bliver transmitteret krypteret, når du sender dem til os. Vi bruger kun dine oplysninger til at sørge for, at du får informationer om adgang til og korrekt brug af online produkter og din leveringsadresser ved køb af bøger.

Du vil efter en bestilling modtage en ordrebekræftelse via e-mail. Oplysninger i forbindelse med dit køb opbevarer vi i 2 år for at sikre korrekt behandling ved eventuelle reklamationssager.

Ordrebekræftelse

Når du har købt en vare online, modtager du straks en ordrebekræftelse via e-mail. Den indeholder blandt andet et ordrenummer, navn og adresse på betaleren (leveringsadresse), betalingsmetode samt en oversigt over det købte.

Kvittering

Kvitteringen er det sidste trin i indkøbsprocessen, og vi anbefaler, at du udskriver den umiddelbart efter købet. Kvitteringen bør fremvises ved eventuel manglende levering, fortrydelse eller hvis varen lider af mangler.

Levering og leveringsform

Til adresser i Danmark, sender vi din bestilling med Post Danmark.

Leveringstiden fremgår af den enkelte vare (normalt max. 1-10 hverdage). Er leveringstiden længere end det anførte, vil det fremgå på din ordre/ordrebekræftelse. Du modtager en e-mail, når din ordre afsendes fra os. 

Handelsbetingelser og fortrydelsesret

Online forløb og bøger:

Når du handler på nettet og hos scheldefrederiksenconsult.dk har du 30 dages returret og fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder et køb og derpå returnerer en vare til os. Fortrydelsesretten løber fra du modtager den bestilte vare. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. I tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis, eller en vare, der leveres i flere partier, løber retur- og fortrydelsesretten fra modtagelsen af den sidste vare eller parti. 

På nogle varer er der ikke fortrydelsesret, eller man kan miste sin fortrydelsesret. Vi giver besked inden købsforpligtelse og i ordrebekræftelsen såfremt varen ikke er dækket af fortrydelsesretten f.eks. e-bøger, online kurser, hvor plomberingen er brudt. For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen. 

Returnering:

Hvis du fortryder købet, skal varerne returneres til: 
Schelde Frederiksen Consult
v/ Louise Schelde Frederiksen
Skaffervej 7. 3.tv.
2400 København NV


Ved returnering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor altid postkvittering samt track and trace nummer. Du skal selv betale for udgifterne forbundet med returneringen, når du fortryder købet. 

Bemærk! Vi forventer at du, at du afsender varerne hurtigst muligt, når du har givet besked om fortrydelse. Du skal sende varen retur senest 14 dage efter, du har fortrudt. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller sendt uden omdeling. 

Tilbagebetaling

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet. Beløbet bliver altid tilbagebetalt på samme betalingmiddel, som du betalte købet med. Har du f.eks. betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet. 

Bemærk! Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist, hvis varens værdi er forringet, såfremt: 

  • du reelt har taget varen i brug
  • den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den
  • du har håndteret varen på anden måde, end nødvendigt, for at kunne fastslå varens art, egenskaber og virke
  • du ikke har fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, såsom brudt plombering

Dokumentation for dit køb samt returformular

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb.
 

Reklamation - hvis der er noget galt med varen

Dit køb er omfattet af købeloven. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. 

Du skal kontakte os indenfor "rimelig tid"
Du skal reklamere indenfor "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved varen. Du kan reklamere ved at kontakte os på mail lsf@scheldefrederiksenconsult.dk eller pr. telefon 22333739. Varen skal sendes til: 

Schelde Frederiksen Consult

V/ Louise Schelde Frederiksen

Skaffervej 7. 3. tv.

2400 København NV

Når du returnerer varen, bedes du samtidig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er.

 

Ved berettiget reklamation refunderer vi rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine rimelige fragtomkostninger til at sende varen retur til os. I modsat fald skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse, ligesom vi kan opkræve dig et mindre beløb for undersøgelse af varen. Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse. Gem derfor postkvittering samt oplysninger om fragtomkostninger samt track and trace nummer. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Forbrugeraftaleloven

Din ordreafgivelse og dit køb via www.scheldefrederiksenconsult.dk er på dansk og samtidig underlagt almindelig dansk lovgivning, herunder lov om forbrugeraftaler (dørsalg m.v., fjernsalg og løbende tjenesteydelser) i henhold til den såkaldte dørsalgslov.

Rettigheder og copyright

Alle rettigheder til online kurser og bøger tilhører Schelde Frederiksen Consult v/ Louise Schelde Frederiksen. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.

Forbehold

Vi tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer.

Firmainfo og kontakt

Schelde Frederiksen Consult

Skaffervej 7. 3. tv.
2400 København NV

CVR-nr. 30146581
t: +45 2233 3739
Email: lsf@scheldefrederiksenconsult.dk