www.sociale-rettigheder.dk

Schelde Frederiksen Consult har i løbet af 2011 udviklet og sponsoreret forumsiden www.sociale-rettigheder.dk  - vidensbanken der hjælper ledige og sygemeldte videre. Videre til nyt job, bedre job, uddannelse, behandling, nyt netværk eller måske afklaring. Hvorfor? Fordi vi har et brændende ønske om, at markere os på beskæftigelsesområdet til fordel for ledige og sygemeldte, men i den grad også til fordel for jobcentre og virksomheder. Nye netværksmuligheder, nye perspektiver og udvikling til alle, der har lyst. 

Med forumsiden har vi skabt et åbent debatrum, hvor vi alle kan blive klogere på metoder, lovgivning og procedure tilknyttet beskæftigelsesområdet. Flere forskellige bloggere tilbyder deres ekspertise, og der er mulighed for rådgivning. Vores behandlingsnetværk og jobbox er under udvikling, så der for alvor kan bygges bro, networkes og inspireres.

Vi håber, du vil være med, så vi sammen kan være skridtet foran - for din egen og alle andres skyld - og fordi det betyder noget at gøre en forskel....

De bedste hilsner

Sociale-Rettigheder og teamet bag.

Læs med her www.sociale-rettigheder.dk